A kosár üres 
 

DR. HERZ KOVAFÖLD + CA + C VITAMIN KAPSZULA 60 DB

Értékelés: Még nincs értékelés
Biztosítja a szervezet keménységet és a szilárdságot, ugyanakkor javíthatja a rugalmasságot is.
Gyártó: DR. HERZ

Ár
Fogyasztói ár: 1.400 Ft.
Leírás

DR. HERZ KOVAFÖLD + CA + C VITAMIN KAPSZULA

Kiszerelés: 60db

Termékleírás

A kovaföld egy olyan természetes anyag, melyet őstengeri lerakódásból/ hordalékból nyernek. Számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, közöttük kiemelkedő mennyiségű szilíciumot. A szilícium a szervezet számára nélkülözhetetlen esszenciális nyomelem. A szilícium a szervezet felépítésében egyszerre biztosítja a keménységet és a szilárdságot, ugyanakkor javíthatja a rugalmasságot is.

A kálcium alap építőköve a csontoknak és fogaknak, biztosítja épségüket, egészségüket. Fontos része van a sejtfolyamatokban, jelentős mennyiség található a vérben és az izmokban. A kalcium elősegítheti a sejtek közötti kommunikációt, fontos szerepe van a véralvadásban, és részt vesz az izmok összehúzódásának-elernyedésének szabályozásában.
A kálcium és kovaföld szedésével a törékeny haj erős, fényes és dús lesz, a repedezett köröm erős és rugalmas, a petyhüdt bőr ismét feszessé és széppé válik.

A rendszeres szilícium-bevitel (táplálék vagy pótlás) tehát fontos az ép körmök, a szép haj és az egészséges bőr érdekében. Erős ásványpótló, fertőtlenítő, regeneráló, sejtélénkítő, és hegesedésgátló is egyben.

Hatóanyagok:

C-vitamin (aszkorbinsav): 75 mg
Kalcium: 120 mg
Kovaföld: 750 mg

Adagolás: napi 3 kapszula


Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.