A kosár üres 
 

OutletClub-Blog

Gold power - NÉBIH visszahívást rendelt el.

Gyógyszer-hatóanyagot tartalmazó étrend-kiegészítők miatt intézkedett ismét a Nébih.

Interneten webshopból rendelt a NÉBIH Gold Power növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulát A hatósági ellenőrzés során gyógyzer hatóanygot találtak a termékben, ezért a termék vissahívását rendelték el a lejárati idő: 22.08.2020., gyártási szám: 180823) termékekkel kapcsolatban. Az elvégzett tömegspektrometriai és folyadékkromatográfiás vizsgálatok alapján
megállapításra került, hogy a vizsgált minta terápiás mennyiségben tartalmaz szildenafil (a foszfodiészteráz-5 enzim (PDE-5) gátló hatása révén az erectilis dysfunctio terápiájában alkalmazott vegyület) hatóanyagot.

  • Gold Power növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula férfiak részére (2 kapszula); nettó tömeg: 0,95 g. A jelölésen szereplő OGYÉI nyilvántartási szám: 20495/2018..Kimutatott gyógyszer-hatóanyag: Szildenafil.

Ezen gyógyszerhatóanyagok jelenlétét az étrend-kiegészítőkről szóló rendelet nem engedélyezi. Az étrend-kiegészítők élelmiszernek minősülnek, gyógyszer-hatóanyag élelmiszerben történő felhasználása tilos, kizárólag az engedélyezett, felügyelt körülmények között előállított gyógyszerekben engedhető meg. Ráadásul a fenti hatóanyagokat tartalmazó készítmények kiadása Magyarországon orvosi rendelvényhez kötött.A Nébih vizsgálata – csak a lejárati idő: 22.08.2020., gyártási szám: 180823  alatt lévő termékekre vonatkozik.

Kérjük amennyiben ebből a készítményből vásároltak, úgy jelezzék felénk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail cjmen, hogy tudjuk egyeztetni a további tennivalókat. Cégünk minden érintett terméket visszavásárol.

2019. június.Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

Dragon Powre felhívás

Kedevs vásárlóink. A Dragon Power potencianövelő termék jelenleg hatósági vizsgálat alatt áll, így jelenleg nem forgalmazzuk a terméket. A Dragon Power 17.11.2015. gyártási számú termékben gyógyszer hatóanyagot találtak, ami miatt a termék visszahívásra került. Várjuk a fejleményeket a Dragon Power potencianövelő termék ügyében, amint lesz friss független laborból származó információnk, úgy mindenképp jelezzük majd. Addig is megértésüket köszönjük. Az oldalon található más potencia növelő termékekkel viszont minden rendben van.

Melyik napszakban jó a szex?

Reggel, délben vagy este? Mikor ideális? Lehet, hogy neked mindig, de a nőknek nemigen.

Reggel

A legtöbb férfi szerint az egyik legideálisabb szex - időpont az ébredés utáni pillanatok.

Ez még igaz is lehet, de mielőtt letámadnád a kiválasztottadat, nem árt tisztázni, ő hogyan áll a reggeli finomságokhoz.

Mert lehet, hogy egy kissé mufurc ebben az időpontban, és semmi másra nem vágyik, csak egy kávéra, fogmosásra, reggelire, stb.

A reggeli szex nagyon jó lehet, csak arra vigyázz, hogy a másik is így gondolja, különben marad a hideg zuhany.

Bővebben: Melyik napszakban jó a szex?

Mielőtt elmennél: ezek az egyéjszakás szex íratlan szabályai

Mielőtt elmennél: ezek az egyéjszakás szex íratlan szabályai

Az egyéjszakás kalandok szabályairól osztott meg tanácsokat egy újságíró, nevezetesen Humfrey Hunter. Mit illik, mit nem egy ilyen esetben? A cikk nőknek szólt ugyan (hogy megóvják magukat az érzelmi csalódástól), de férfiaknak éppúgy tanulságul szolgál, mint a gyengébbik nem képviselőinek. Olvassuk el az alábbi egyéjszakás kalandról szóló sztorit, és nézzük meg, hogyan is kell viselkedni egy ilyen intim szituációban, hogy jól is érezzük magunkat, de ne is bántsuk meg a másikat.

Bővebben: Mielőtt elmennél: ezek az egyéjszakás szex íratlan szabályai

9 fontos női szextitok, amit minden férfinak ismernie kellene!

9 fontos női szextitok, amit minden férfinak ismernie kellene!

Ali Adler, producer és szerző évekig dolgozott heteroszexuális férfiakkal különböző szerkesztőségekben munkája kapcsán. Leszbikus nőként egyedülálló módon világított rá a női szexualitásra, és úgy döntött, kiad egy könyvet a saját tanácsaival férfiak számára. Az alábbi listában ezek közül olvashattok néhányat.

Bővebben: 9 fontos női szextitok, amit minden férfinak ismernie kellene!

A legnépszerűbb női szexfantáziák

 

A legnépszerűbb női szexfantáziák

Ha az erotikus fantáziálgatásról van szó, senki ne higgye, hogy lemaradnánk a férfiak mögött, sőt! Tedd a szívedre a kezed, és valld be őszintén: ugye te sem csak arról a szőke hercegről szoktál meséket szőni, aki fehér lován felveszi a harcot a hétfejű sárkánnyal, hogy aztán szíve hölgyének kiszabadítása után a parázsló naplemente felé vegye az irányt?

 

Bővebben: A legnépszerűbb női szexfantáziák

Valóban jobb a szex nyáron?

 Valóban jobb a szex nyáron?

Szerinted melyik a legszexibb évszak? Ugye hogy a nyár? Azt olvastuk, hogy azért, mert ilyenkor a nők nemi vágya a hőmérséklettel együtt tetőpontjára hág. Na nem azért, amire talán egy férfi gondolna, hogy ilyenkor rövidebbek a ruhák, lengébbek a kelmék. Az okok a nőknél egészen másban rejlenek.

Bővebben: Valóban jobb a szex nyáron?

Mi kell a spermatermeléshez?

Mi kell a spermatermeléshez?

A spermiumok a herék kanyarulatos csatornáiban keletkeznek. A két here a hímvessző mellett lévő herezacskóban van.  A nőktől eltérően, akik mintegy 2 millió éretlen petesejttel a petefészkükben születnek, (ezek csak pubertáskor után érnek be havonta), a férfiak nem termelnek spermiumokat a serdülőkorukig, amíg működni nem kezdenek a nemi hormonok.

Bővebben: Mi kell a spermatermeléshez?

A merevedési zavar kialakulása

A merevedési zavar kialakulása

A merevedési zavar hátterében fizikális és nem fizikális okok is szerepet kapnak, sőt gyakran ezek kapcsolatban is vannak egymással. Előfordulhat, hogy a merevedési zavar egyes betegségek első jele. Okozhatják fizikális és nem fizikális problémák is.

 

Bővebben: A merevedési zavar kialakulása

Korai magömlés - okok és technikák

Korai magömlés - okok és technikák

Korai magömlésről akkor beszélünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét, és a hüvelybe hatolás előtt, illetve azt követően rövid időn belül, a partner kielégülése előtt következik be a magömlés.

A korai magömlés fogalma viszonylagos. Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is lehet az adott partnerhez képest korai, ha annak orgazmusa később következik be.

Bővebben: Korai magömlés - okok és technikák

A többszörös orgazmus a férfiaknál

A többszörös orgazmus a férfiaknál

A női többszörös orgazmus egy elfogadott ténynek tekinthető, ilyenkor a hüvely- és húgycső körüli, méh- és gátkörnyéki izmok ritmikusan összehúzódnak. Ezek az izmok igen gyengék, tudatosan nem tudjuk megfeszíteni-elernyeszteni őket. Arnold Kegel dolgozta ki az ötvenes években az orgazmus-készségben igen fontos szerepet játszó izomcsoport fejlesztését. Ezt nevezzük ma intimtornának, amely segítségével fokozható az orgazmus intenzitása is.

Bővebben: A többszörös orgazmus a férfiaknál