A kosár üres 
 

+36 (30) 710-7967
+36 (20) 342-9947

 

PHARMA NORD BIO KAROTINT ÉS E-VITAMINT TARTALMAZÓ KAPSZULA 60 DB

Értékelés: Még nincs értékelés
rős antioxidáns hatással rendelkezik, ezáltal közömbösíti a veszélyes szabad gyököket. Ily módon növelheti a szervezet természetes ellenálló képességét a betegségekkel szemben. Az E-vitamin, amely szintén egy nagyon hatékony antioxidáns, gátolja a zsírsavak oxidációját.
Gyártó: PHARMA NORD

Ár
Fogyasztói ár: 2.240 Ft.
Fogyasztói ár áfa nélkül: 2.240 Ft.
Leírás

Pharma Nord Bio Karotint és E-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

Kiszerelés: 60db kapszula

Termékleírás

A Bio-Karotin + E-vitamin egy olyan étrend-kiegészítő, amely 4,5 mg tiszta, felszívódásra kész béta-karotin E-vitaminnal való kombinációja. A béta-karotin az A-vitamin természetes előanyaga, melynek egy része A-vitaminná alakul át a szervezetben. A béta-karotin ezen túlmenően önmagában is erős antioxidáns hatással rendelkezik, ezáltal közömbösíti a veszélyes szabadgyököket. Ily módon növelheti a szervezet természetes ellenállóképességét a betegségekkel szemben. Az E-vitamin, amely szintén egy nagyon hatékony antioxidáns, gátolja a zsírsavak oxidációját.

Nem lehet túladagolni

A béta-karotin átalakulása retinollá, (ami az A-vitamin besorolási neve) a bélnyálkahártyában következik be. Az A-vitamin zsírban oldódó anyag, ezért túl lehet adagolni. Ezzel szemben a béta-karotin, amelyet provitamin A-nak, ill. A-elővitaminnak is neveznek, vízoldékony tulajdonsága miatt nem túladagolható, így alkalmazása teljesen biztonságos, még nagy mennyiségben is. Részben ennek a következménye, hogy a szervezet csak olyan mennyiségben képez retinolt belőle, amennyire szüksége van. Amennyiben már elegendő mennyiségű vitamin áll rendelkezésre, automatikusan megáll ez az átalakulás. Ez a mechanizmus megakadályozza a toxicitás kialakulását.

A béta-karotin, a hatékony antioxidáns

Túl azon, hogy az A-vitamin előanyaga (retinol), a béta-karotin önmagában is egy erős antioxidáns. Ehhez csatlakozik még az E-vitamin, mely különösen hasznos abban az esetben, amikor túl sok szabadgyök halmozódik fel szervezetünkben. A napozás például nagy mennyiségben termeli a szabadgyököket, amelyek folyamatos károsodást okozhatnak a sejtekben, amennyiben nem semlegesítjük azokat.

A béta-karotin a bőrt ellenállóbbá teszi a napsugárzással szemben, így az nem ég le olyan könnyen. Továbbá növelheti a pigmentképződést, ezáltal gyorsabb barnulást eredményez. A béta-karotin szedése mellett is szükséges azonban napozás során a szokásos napfényvédő készítményeket használni.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

Mire jó?

Sejtregenerálás, Öregedés, Immunerősítés, Agyműködés, Idegrendszer, Szív és érrendszer, Vérkeringés

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.