A kosár üres 
 

PHARMA NORD BIO ROST KAPSZULA 60 DB

Értékelés: Még nincs értékelés
Az egészséges emésztés elősegítésére. Optimalizáljuk a rost felvételét!
Gyártó: PHARMA NORD

Ár
Fogyasztói ár: 1.400 Ft.
Fogyasztói ár áfa nélkül: 1.400 Ft.
Leírás

PHARMA NORD BIO ROST KAPSZULA

Kiszerelés: 60db

Termékleírás

Az egészséges emésztés elősegítésére

Az ipari országokban az étkezési szokások alapvetően megváltoztak a XIX. században. Több mint száz évvel ezelőtt a rostokban gazdag gabonafélék, gyümölcsök és zöldségek képezték a napi táplálék fő részét. Miután az élelmiszeripar egyre inkább iparivá, nagyüzemivé vált, az élelmiszerek diétás rosttartalma csökkenni kezdett. A modern táplálkozás főleg félkész vagy mirelit ételekből áll, amelyek nagyon kevés rostot tartalmaznak.

Optimalizáljuk a rost felvételét!

A Bio-Rost tablettát a legújabb tudományos felfedezéseknek megfelelően, a rostok egészségünkben játszott szerepének ismeretében fejlesztették ki. A készítmény a táplálkozástudománnyal foglalkozó tudósok szerint részben képes kompenzálni a modern élelmiszerek alacsony rosttartalmát, ami által a nyugati világ lakosságát érintő betegségekkel szemben veszi fel a harcot. A „ 80”-as szám arra utal, hogy minden tablettában 80 % diétás rost van. Ritka az olyan rostkészítmény a piacon, amely a Bio-Rost magas százalékos rosttartalmával összehasonlítható lenne. A Bio-Rost 520 mg diétás rostot tartalmaz, melyben az egyes rosttípusok kombinációja a leglényegesebb.

A Bio-Rost helyes arányban tartalmazza a négy legfontosabb rosttípust, név szerint: cellulózt (23%), hemicellulózt (48%), lignint (4%) és pektint (25%) egy könnyen lenyelhető tabletta formájában. A kitágult vastagbél az alacsony rostfelvétel eredménye. A diétás rostok azért nagyon fontosak, hogy rendben tartsák az emésztést, valamint a gyomor és az epehólyag működését is segíthetik.

Napi ajánlott mennyiség: 4-12 tabletta (egyedi igény szerint)
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

Mire jó?

Emésztés, Gyomorpanaszok, Étvágycsökkentés

Hatóanyagok - 4 db tablettában:
Élelmi rost: 2,08g

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.