A kosár üres 
 

+36 (30) 710-7967
+36 (20) 342-9947

 

PROFERTIL 60 DB

Értékelés: Még nincs értékelés
Sperma növelő

Ár
Fogyasztói ár: 15.900 Ft.
Fogyasztói ár áfa nélkül: 15.900 Ft.
Leírás

PROfertil® hatástöbbszörözés

A PROfertil® fejlesztésének gyógyászati ideológiája egyszerű és logikus: mivel a férfi meddőség és a csökkent megtermékenyítő képesség számos okra – genetika okok, stressz, életmódbeli változások stb. – vezethető vissza, a leghatékonyabban úgy léphetünk fel mindezek ellen, hogy mindet egyszerre kezeljük. A PROfertil® optimális összetételében ráadásul a hatóanyagok egymást is felerősítve képesek kifejteni hatásukat. A PROfertil® filozófiája tehát pontosan ugyanarról szól, mint ami egy sikeres párkapcsolat küldetése, ahol az egész mindig több mint a felek együttese.

A PROfertil® optimális hatóanyag kombinációjával klinikailag igazoltan, már az első 3 hónap alatt növeli a megtermékenyítési képességet!

PROfertil® hatóanyagainak hatása a spermiumképződésre

Spermavizsgálatok alapján ismert tény, hogy a hímivarsejtek teljes kifejlődéséhez a herékben 72 napra van szükség. Ez alatt a sérülékeny időszak alatt, a folyamatban bekövetkezett legkisebb hiba vagy fennakadás egyaránt végzetes lehet. A PROfertil® kifejlesztésére épp ezért a spermaképződés folyamatának egyes szakaszait lekövetve került sor Bécsben.

PROfertil® összetétele

A PROfertil® 8 különleges összetevőből áll, melyeket a szervezet saját maga is előállít. Klinikai tanulmányokkal igazolt, hogy a PROfertil® összetevőinek speciális kombinációja és koncentrátuma jelentősen képes javítani a spermiumok minőségét.
Szelén: részt vesz a normál spermaképződésben. Cink: szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. Folsav: hozzájárul a megfelelő homocisztein anyagcseréhez és részt vesz a normál aminosav-szintézisben. E-vitamin és szelén: hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

PROfertil® alkalmazási utasítások:

Vegyen be két kapszulát étkezés közben vagy étkezés után, folyadékkal. A kapszulákat legalább három hónapig kell szedni.

Azonban a PROfertil® alkalmazható – és ajánlott is alkalmazni – a terhesség bekövetkezéséig, de egyhuzamban legfeljebb 12 hónapig. Kérjük, az alkalmazás optimális időtartamával kapcsolatos és egyéb kérdéseket beszélje meg orvosával.

Nemkívánatos hatások:

A PROfertil®-lel végzett klinikai vizsgálatokban nem számoltak be ilyen eseményekről.

Fontos megjegyzés:

Orvosi felügyelet mellett alkalmazandó készítmény. Kérjük, a PROfertil® első alkalmazása, vagy a javasolt alkalmazási rend megváltoztatása előtt konzultáljon orvosával!

Nem teljes értékű élelmiszer, nem kizárólagos tápanyagforrás. A készítmény alkalmazása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Fontos az egészséges életvezetés. Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó!

Vegi-Kapsz: a kapszula alapanyaga növényi eredetű (cellulóz). Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat és jól tolerálható.

Kiszerelés:

A PROfertil® 60 kapszulát (egy havi adagot) tartalmazó kiszerelésben kapható.

A szabadalmak regisztrációs száma:

Ausztria 503.219, Európai Unió 1.978.949, Eurázsia 2.008.70.221.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.